preskoči na sadržaj

IX. gimnazija Zagreb

Polaganje stručnih ispita za nastavnike glazbene umjetnosti

Agencija za odgoj i obrazovanje imenovala je  IX. gimnaziju u Zagrebu  sjedištem Ispitnog povjerenstva za polaganje stručnih ispita za nastavnike  glazbene umjetnosti Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Krapinsko- zagorske županije, Koprivničko- križevačke županije, Sisačko- moslavačke županije i  Bjelovarsko- bilogorske županije.  

Predsjednik ispitnog povjerenstva je viša savjetnica za umjetničke škole, Agencije za odgoj i obrazovanje Marko Majstorović, prof. (marko.majstorovic@azoo.hr).

Ostali su članovi ispitnog povjerenstva:

dr.sc. Alma Zubović, prof. nastavnica glazbene umjetnosti, X. gimnazija “Ivan Supek“ u Zagrebu, ispitivač metodike

Nikola Sebastian Jambrošić, prof., nastavnik glazbene umjetnosti, IX. gimnazija u Zagrebu, mentor na stručnom ispitu (nikola.jambrosic@skole.hr).

Sonja Lušić Radošević, prof., ravnateljica IX. gimnazije u Zagrebu, članica Ispitnog povjerenstva

Ljiljana Miler, prof., nastavnica hrvatskog jezika i književnosti, IX. gimnazija u Zagrebu, članica Ispitnog povjerenstva

Ljubazno molimo da svoj dolazak mentoru u školu na konzultacije na vrijeme najavite elektroničkom poštom nikola.jambrosic(at)skole.hr koji će vam dati sve potrebne informacije.

Mentor će vas u dogovoreno vrijeme primiti i pomoći vam savjetima i prijedlozima oko izvedbe javnog sata nakon što ukratko izložite kako ste zamislili održati svoj sat. Svakako ne zaboravite pitati mentora za specifičnosti razreda u kojem izvodite ogledni sat.

Na stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje u Zagrebu mogu se pogledati svi Pravilnici i Zakoni koji služe za pripremu polaganja stručnog ispita.

IX. gimnazija  u glazbenoj  učionici ima pristup brzom internetu, LCD projektor, mini-liniju i svu ostalu tehniku neophodnu za uspješnu izvedbu nastavnoga sata.

Ispit se prijavljuje najkasnije 30 dana prije početka ispitnog roka (u slučaju ponovnog polaganja ispita ili dijela ispita, potrebno je poslati prijavnicu zajedno s dokazom o plaćenim troškovima). Dokumentacija kojom se prijavljuje stručni ispit propisana je člankom 14. Pravilnika o polaganju stručnog ispita učitelja i stručnih suradnika u osnovnom školstvu i nastavnika u srednjem školstvu. Prijavi je potrebno priložiti i dokaz o plaćenim troškovima.

Na stručni ispit obvezno ponesite kopiju uplatnice.

Popis prijavljenih pristupnika za pojedini ispitni rok s naznakom datuma, vremena, mjesta i škole u kojoj će se održati stručni ispit objavljuje se na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje (www.azoo.hr)  najkasnije 8 dana prije početka održavanja stručnog ispita. U istom vremenu od mentora možete saznati nastavnu temu/jedinicu za ogledni sat.

U slučaju obavljanja pripravničkoga staža u statusu stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnoga odnosa ili u slučaju ponavljanja dijelova stručnoga ispita ili ispita u cijelosti potrebno je uz prijavu ispita priložiti dokaz o plaćenim troškovima.

Opću uplatnicu treba popuniti sljedećim podacima:

PRIMATELJ:   IX. gimnazija, Dobojska 12, 10000 Zagreb
IZNOS UPLATE: prema iznosima za pojedine dijelove ispita ili ispit u cijelosti
IBAN ŠKOLE: HR95 23600001101421438
U pozivu na broj navedite svoj OIB.

Troškovi stručnog ispita su  586 kn.

Troškovi stručnog ispita po dijelovima iznose:
– pisani dio, praktični dio i usmeni dio ispita = 586 kn
– pisani dio i usmeni dio ispita = 415,80 kn
– praktični dio i usmeni sat = 475,20 kn
– usmeni dio ispita = 237,60 kn

Za dodatna pitanja o uplati možete se obratiti u računovodstvo IX. gimnazije na broj telefona: 01/3097198.

Cjelovita obavijest o polaganju stručnoga ispita za pojedini ispitni rok objavljuje se na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje – www.azoo.hr, najkasnije 8 dana prije početka održavanja stručnih ispita. Pristupnici se nakon pročitane obavijesti o stručnom ispitu trebaju e-poštom javiti nadležnoj savjetnici.

Svim pristupnicima želimo uspješno polaganje stručnog ispita.

Napomena:

  • PRISTUPNICI NEĆE MOĆI PRISTUPITI POLAGANJU STRUČNOGA ISPITA AKO NE DOSTAVE SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU ( I  POTVRDU O PLAĆANJU TROŠKOVA) U AGENCIJU ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE . DOKUMENTACIJA MORA BITI OVJERENA ŽIGOM ŠKOLE I UZ POTPIS RAVNATELJA
  • AKO PRISTUPNIK NIJE U MOGUĆNOSTI PRISTUPITI POLAGANJU STRUČNOGA ISPITA, DUŽAN JE O TOME OBAVIJESTITI ŠKOLU KOJA GA JE PRIJAVILA ZA POLAGANJE.
  • ŠKOLA JE DUŽNA POSLATI DOPIS AGENCIJI ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE (ZEMALJSKOM POŠTOM) S OBRAZLOŽENJEM RAZLOGA ZBOG KOJEG PRISTUPNIK NIJE PRISTUPIO POLAGANJU 7 DANA PRIJE ISPITNOG ROKA UTVRĐENOG PRAVILNIKOM.

Priloženi dokumenti:
Upute za pisanje eseja na strucnom ispitu.pdf

 


Upisi IX. gimnazije

Upisi u IX. gimnaziju u Zagrebu

Upisi 

IX. gimnazije u Zagrebu

 
Deveta na Facebooku
 
STEM School Label oznaka

MenSi Learning Labs

Projekti

Projekti

Projekti
Wi-Fi u Devetoj

Projekti

Projekti

EU projektiDeveta - moja škola

Devet koraka do Devete  Želiš li da Deveta zaista postane tvoja škola?

 

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 3. 2010.

Ukupno: 2159136
Ovaj tjedan: 2095
Danas: 10
CMS za škole logo
IX. gimnazija Zagreb / Dobojska 12, HR-10000 Zagreb / gimnazija-deveta-zg.skole.hr / ured@gimnazija-deveta-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju