preskoči na sadržaj

IX. gimnazija Zagreb

 > Naslovnica
 

Državna natjecanja i smotre

Na Državno natjecanje iz informatike pozvan je naš učenik Marko Ćiril Z. Čestitamo Marku i njegovoj mentorici, profesorici Jelki Dorić! 

Na Državno natjecanje iz povijesti pozvan je naš učenik Lovro H. Čestitamo Lovri i njegovom mentoru, profesoru Vladimiru Begoviću! 


Županijska natjecanja i smotre

​Na Županijskoj smotri LiDraNo, literarni rad naše učenice Brigite S., predložen je za Državnu smotru LiDraNo. Čestitamo Brigiti i nezinoj mentorici, profesorici Nikolina Cvetković!

Na Županijskom natjecanju iz informatike, naš učenik Marko Ćiril Z., osvojio je 4. mjesto. Čestitamo Marku i njegovoj mentorici, profesorici Jelki Dorić! 

Na Županijskom natjecanju iz povijesti, naš učenik Lovro H., osvojio je 5. mjesto. Čestitamo Lovri i njegovom mentoru, profesoru Vladimiru Begoviću! 

Na Županijskom natjecanju iz matematike, naša učenica Paula Ž., osvojila je 6. mjesto, a naš učenik Marko Ćiril Z., osvojio je 7. mjesto. Čestitamo Pauli i Marku te njihovim mentoricama, profesoricama Meliti Šulc i Jelki Dorić!

Na Županijskom natjecanju iz francuskoga jezika, naša učenica Nika H., 3.d osvojila je 7. mjesto. Čestitamo Niki i njezinoj mentorici, profesorici Mirjani Franić!

Učenici IX. gimnazije koji su se plasirali na Županijska natjecanja školske godine 2020./2021.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima!


Vijesti iz IX. gimnazije u Zagrebu

Mrežne stranice Erasmus+ projekta: From Me to We

Autor: Jelena Huzanić, 8. 5. 2020.

Naš divni Erasmus+ projekt From ME to WE došao je kraju nakon tri godine beskrajne zabave i napornog rada. Učenici 3. b razreda upoznali su važnost mekanih vještina i sposobnosti za njihov školski život i za budućnost. 

 

 

Najviše su nam ostale u sjećanju radionice izrade videa pomoću stop-animacije (vještine, kreativnost, timski rad, rješavanje problema, samopouzdanje), razgovor za posao (vještine slušanje, socijalna inteligencija, suradnja, izlaganje), plakat savršeni učitelj (kritičko mišljenje, kreativnost, rješavanje problema) pisanje sretnih i tužnih priča (suosjećanje, kreativnost, samosvijest), plivanje u ledenom jezeru u Finskoj, izrada bombi za kupanje (uz učenje o radnoj etici i održivom razvoju) u LUSH manufakturi u Svetoj Nedelji  i još mnogo toga. Nakon druženja u Barceloni, Pietarsaariju, Grottaferrati,  Zagrebu i Nowom Saczu nažalost nismo dočekali Mannheim jer nam je pandemija u Europi skratila druženje. 
 
Iskustva druženja s učenicima i nastavnicima iz Finske, Italije, Njemačke, Poljske i Španjolske ostat će nam cijeli život draga uspomena i podsjetnik da je učenje najzabavnije u dobrom društvu!

Posjetite mrežne stranice Erasmus+ projekta From Me to We
Deveta na Facebooku
 
Projekti

 

Projekti

Wi-Fi u Devetoj

Upisi IX. gimnazije

Upisi u IX. gimnaziju u Zagrebu

Upisi 

IX. gimnazije u Zagrebu

Projekti
Projekti

Projekti

EU projektiDeveta - moja škola

Devet koraka do Devete  Želiš li da Deveta zaista postane tvoja škola?

 

Kalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 3. 2010.

Ukupno: 1510150
Ovaj tjedan: 546
Danas: 22
CMS za škole logo
IX. gimnazija Zagreb / Dobojska 12, HR-10000 Zagreb / gimnazija-deveta-zg.skole.hr / ured@gimnazija-deveta-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju