2017-12-10 23:27:00

Humanitarni koncert DEVETI KRUG ROCKA II ZA ANITUVolonteri IX. gimnazije organizirali su humanitarni koncert Deveti krug rocka II. za Anitu, koji je održan 08.12.2017. godine, u sportskoj dvorani IX. gimnazije. Na koncertu su nastupili srednjoškolski bendovi iz raznih škola, El Musicante, Nibru, Tesla-bend, Marginalci, Bordo i Hipno

Prihod je bio namijenjen Aniti Markuš, srednjoškolki kojoj su zbog meningokokne sepse morale biti amputirane potkoljenice. Aniti su potrebne proteze koje bi joj omogućile samostalno kretanje, pa smo na ovaj način dali svoj mali doprinos akciji prikupljanja sredstava za kupovinu mikroprocesorskih elektroničkih koljena. Anita je bila na koncertu i, kao i svi, uživala u odličnoj svirki mladih, žestokih muzičara. Ovim koncertom pridružili smo se akciji "Hodaj, Anita", a uprihodili smo 7300 kuna. 

Veliko hvala

svima koji su kupnjom ulaznica i donacijama pomogli našoj humanitarnoj akciji svim koji su pomogli u realizaciji koncerta, posebice djelatnicima IX. gimnazije XV. gimnaziji, Klasičnoj gimnaziji, Tehničkoj školi Ruđera Boškovića, I. gimnaziji i Prvoj tehničkoj školi Tesla koje su pomogle u promociji koncerta i prodaji ulaznica medijskim partneri koncerta, Večernjem listu i portalu za studente i srednjoškolce, srednja.hr koji su pomogli u promociji koncerta volonterima IX. gimnazije i profesorici Ingeborg Radimiri na organizaciji humanitarnog koncerta!

...galerija slika...


foto by Volonterski klub

foto by Volonterski klub


foto by Volonterski klub


foto by Volonterski klub


foto by Volonterski klub

foto by Volonterski klub

Humanitarna akcija „HODAJ“, u organizaciji Udruge hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata Maksimir pod evidencijskom oznakom GZG-HA/NODP-14-40 traje do 29. prosinca 2017. pa vas pozivamo da se pridružite!

HUMANITARNA AKCIJA „HODAJ“ – Pomozimo ANITI MARKUŠ i prikupimo sredstva za nabavu novih proteza!

HUMANITARNI BROJ: 060 9015 (cijena 6,25 kn po pozivu; PDV uključen)
Operator: Moj telekom d.o.o.; Trg Krešimira Ćosića 11. Zagreb, MB 02497913, tel. 01/3659-058

HUMANITARNI RAČUN: Br. računa: IBAN: HR 0224080021500006643; SWIFT/BIC banke: PAZGHR2XXXX (za inozemne uplate) (Partner banka) – Za humanitarnu akciju „HODAJ“- Za Anitu Markuš - Deveta

 


IX. Gimnazija Zagreb