2024-02-15 08:32:09

Zbor i dramska skupina nastupili na priredbi povodom Valentinova

U čarobnom ozračju Valentinova, IX. gimnazija Zagreb pretvorila se u skromni hram umjetnosti gdje su srca i duše povezane kroz glazbu i dramu.

Naša školska zajednica imala je čast i zadovoljstvo proslaviti dan ljubavi na poseban način, priredbom posvećenom upravo ovom univerzalnom osjećaju.

Učenici, nastavnici i svi prisutni prijatelji srca bili su pozvani da zajedno odaju počast ljubavi, tom drevnom pohvalniku koji plete sudbine i srca. Kroz uvodne riječi, punih topline i poezije, naglašena je važnost ljubavi koja nas sve povezuje i obogaćuje.

Školski zbor i članovi dramske skupine IX. gimnazije Zagreb bili su glasnici ljubavi, izvodeći pjesme posvećene ljubavi. Svojim nastupima, oni su nas odveli na krilima pjesme prema oblacima gdje ljubav stanuje, tkajući melodije koje su dodirnule najskrivenije kutke naših duša.

Priredba, iako kratka u trajanju, bila je velika u značenju, simbolizirajući vječnu igru srca i duše. Podsjećala nas je da je ljubav, uistinu, sve što nam je potrebno. Melodije Valentinova obavile su nas poput nježnog zagrljaja, podsjećajući na beskrajnu moć i ljepotu ljubavi.

Zahvaljujemo svima koji su dio ovog čarobnog susreta, uživajući u svakoj noti koja dolazi iz srca. Ponosni smo na naše talentirane učenike i zahvalni svima koji su podržali ovu prekrasnu manifestaciju ljubavi.


IX. Gimnazija Zagreb