2019-10-03 17:21:00

Nacionalne oznake kvalitete za dva eTwinning projekta na njemačkom jeziku provedena prošle šk. god. u našoj školi

Čestitamo učenicima sadašnjeg 3.b razreda koji uče njemački kao prvi strani jezik i učenicima sadašnjeg 4.e koji uče njemački kao drugi strani jezik na odličnim eTwinning projektima! Čestitamo njihovoj profesorici - Dariji Smolčić! 

Učenici sadašnjeg 3.b razreda koji uče njemački kao prvi strani jezik sudjelovali u suradnji s partnerskim školama iz Poljske i Italije  u eTwinning projektu „Eine Reise durch DACH“  i za svoj su rad nagrađeni oznakom kvalitete koju dodjeljuje Nacionalna služba eTwinninga u Agenciji za mobilnost i programe EU. Tema projekta bile su sličnosti i razlike između  zemalja njemačkog govornog područja. Projekt je vidljiv na  poveznici https://twinspace.etwinning.net/71972/home (PAGES)

Učenici sadašnjeg 4.e razreda nagrađeni su nacionalnom oznakom kvalitete koju dodjeljuje Nacionalna služba eTwinninga u Agenciji za mobilnost i programe EU za projekt na njemačkom jeziku s temom materijalne i nematerijalne kulturne baštine Zagreba i okolice „Kulturrouten in meiner Stadt“ koji je proveden u suradnji s partnerskim školama iz Danske i Italije. Projekt možete pogledati na poveznici https://twinspace.etwinning.net/76833 (PAGES)


IX. Gimnazija Zagreb